Vijf leuke MUST-WATCH films op Disney+

must-watch films disney+

Wat kan het toch heerlijk zijn om avonden op de bank te hangen, samen met je vriend of vriendin, kinderen, vrienden… Maar welke film op Disney+ is het bekijken waard? Welke films mag je niet missen? Wij als filmliefhebber en fan van Disney+ hebben de 5 leukste MUST-WATCH films voor jou verzameld. Deze MAG je NIET missen! Uiteraard hebben al deze vijf Disney+ films zeer hoge waarderingen ontvangen van andere kijkers. De app van Disney+ kan je op je tv, op je smartphone of je tablet vinden!

Luca (Animatie)

Welke films op Disney Plus springen er in 2021 uit? Luca is zo’n film die zeker een MUST-WATCH is. In deze leuke animatiefilm wordt het coming-of-age-verhaal verteld van Luca. Een jongen die een vakantie beleeft samen met een goede vriend in een badplaats aan de Italiaanse Riviera. Samen beleven ze spannende avonturen. Echter wordt het plezier van Luca ernstig bedreigd. Want hij draagt een groot geheim met zich mee: Luca is namelijk een zeemonster. Houdt hun vriendschap nog stand?

Cruella (Komedie)

Cruella is zo’n film op Disney+ die ook absoluut een MUST-WATCH film is. Deze speelfilm is een komedie en het verhaal gaat over een Cruella de Vil. De oplichtster Estella is aantrekkelijk, slim en uiterst creatief. Ze wil zich graag meten met de grootste ontwerpers. Echter komt ze in contact met een aantal dieven met wie ze een band opbouwt en die haar branie wel kunnen waarderen. Na verloop van tijd veroveren ze de Londense straten. Hoe loopt dit af?

The Lion King (Animatie)

The Lion King blijft toch echt wel een klassieker op Disney Plus. Deze film moet je gewoon eens gezien hebben. De animatiefilm speelt zich af op de Afrikaanse savanne, waar de machtige Leeuwenkoning Musafa de scepter zwaait. Simba, de jongen leeuw, is zijn zoon en koningin Sarabi zijn moeder. Simba is de gedoodverfde troonopvolger van Musafa maar Scar, de leugenachtige en sluwe broer van Simba, heeft snode plannen om zelf koning te worden. Hij wil zich van zowel zijn vader Musafa als van Simba ontdoen!

Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back (1980) (Sciencefiction)

Nog zo’n klassieker en een sciencefiction film uit 1980 die nog steeds het hart van menig filmliefhebber steelt is Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back. Death Star is compleet vernietigd. Nu is het de beurt aan de Rebellen. De Rebellen zijn inmiddels door de troepen van de keizer gelokaliseerd op een verlaten planeer (Hoth). Zij, Han Solo en Princess Leia, vluchten naar Cloud City en daar worden ze echter door Darth Vader gevangen genomen. Het verhaal gaat ook over Luke. Hij is onderweg naar de planeet Dagobah en zal aldaar worden opgeleid door Yoda, een Jedimeester, om tegen de afschuwelijke Darth Vader te moeten vechten.

Avengers: Endgame (2019) (Actie / Fantasy)

Tenslotte nog een film uit 2019 die je gezien moet hebben op Disney +. Avengers: Endgame is een actiefilm met als hoofdpersonage een aantal superhelden. Ze smeden een plan om Thanos te verslaan. Thanos is degene die miljarden doden op zijn geweten heeft en de superhelden proberen deze doden weer tot leven te wekken. Gaat dat lukken…?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

weekendje parijs
Reizen Cultuur & Media

Vier leuke tips voor een weekendje Parijs

Als je een weekendje naar Parijs gaat, zijn er zoveel dingen om te zien en te doen dat je je misschien afvraagt waar je moet beginnen. Daarom hebben wij vier leuke tips voor je samengesteld, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf in deze prachtige stad! Bezoek de Eiffeltoren De Eiffeltoren is hét symbool […]

Read More
museumbezoek goed voorbereiden
Cultuur & Media

Hoe kan je een museumbezoek goed voorbereiden?

Een bezoek aan het museum kan een fantastische ervaring zijn! Je kunt leren over verschillende culturen, kunststromingen en historische gebeurtenissen. Het kan echter soms overweldigend zijn als je niet weet waar je moet beginnen of waar je op moet letten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je voor te bereiden op een museumbezoek, zodat je […]

Read More
streamingdiensten
Cultuur & Media

Streamingdiensten worden alsmaar duurder…

Streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Disney+ zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het gebruik van deze diensten is de afgelopen jaren enorm toegenomen, wat heeft geleid tot stijgende prijzen. In de afgelopen jaren hebben veel streamingdiensten hun prijzen verhoogd. Netflix, bijvoorbeeld, heeft in 2019 en 2021 zijn prijzen verhoogd voor zowel nieuwe als bestaande […]

Read More